- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Lehet, hogy neked nem ellenfele, én is örülnék, ha ezt ilyen határozottan kijelenthetném, de azért ezzel így nem értek egyet!
A 970 nekem elvből nem pálya, ezt már párszor kifejtettem, nem kezdek bele megint.
A 980 viszont ezen a 150K-s áron sajnos jobb választás mint a 390X. 135K-ért van a kétes hírű voltage lock-s Giga G1, vagy a Sapphire, amire csak 2 év garancia van. A DC2-s Asus már 143K, a hűtése a 290X esetében nálam a nagy házban még elment, de már határeset lehet a 390X esetében. A STRIX már 153K, a hűtését a PH teszt is lehúzta. Marad az MSI, de azon is két venti van, és az is 153K!
Ehhez képest a Giga G1 980 157K, de 166K-ért már EVGA SC van.
Fogyasztást, teljesítményt kitárgyaltuk már... a gépemen lévő játékok jó része DX9/11-s, tehát a jelenben egyértelmű a választás. Tekintsünk optimistán a jövőre, tegyük fel, hogy ezt a 20%-t a 390X behozza a DX12/Vulcan alatt. Még mindig csak egál van...
Egyedül a VR az, ami miatt lehetnek még kétségek, de ez a rész is annyira képlékeny, hogy jelenleg ez nekem nem visszatartó erő. Ha nem lesz jó hozzá, eladom a francba aztán kész.
Választékban, minőségben, és árakban is elég komoly gondok vannak a jelenlegi AMD palettával.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Futás, futópályák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest