- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
Hidd el én se ma kezdtem, csak kicsit nagy a lángja ennek felpofozott FX-nek amit most Ryzennek hívnak
A mai napig rakok össze gépeket adott felhasználási területre, van ahová csak intelt, van ahová amd-t, van ahol mindkettő szóba jön, de ettől még nem magasztalom egyiket se. Egyszóval mindnek megvan a saját területe ahová tökéletesen megfelel, de van olyan szekció ahová csak az egyik a jobb.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Interceptor #937 üzenetére
(#937) Interceptor
Arra, van élet hazánkon kívül is.(#941) _Horka_
Hagyjuk ezeket a vicces teszteket, majd 15 év múlva esetleg. Nemrég előtted leírták tisztán, hogy egy bughalmaz az egész, van ahol már nem tud versenyezni, ezt el kellene fogadni. A témát én itt le is zártam, nem fogok amd fanokkal vitázni, no meg felesleges Flame halmazt indítani. -
jim bcs
nagyúr
válasz
Interceptor #933 üzenetére
Nem lesz tockos, a Performance kategória ellen nem tud letenni semmit, itt legalább 15 év lemaradása van.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest