- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Na ez egy korrekt hozzászólás és korrekt hozzáállás tőled,ilyet vártam. Kösz.
A ryzen hozza azt amit vártam tőle,igaz vannak még gyermekbetegségei. De már van választási lehetőség. Azért Lisa tudása látszik a ryzen procikon.Bárcsak a GPU -k követnék a példát. De úgy néz ki a Vega sem lesz amire vártam.De lassan ott is lehull a lepel.
-
_Horka_
aktív tag
Nos, nem is kell velem vitázni, de a tényekkel se próbálj...
15 év... huh ez egy "kicsit" erős
Hogy mi a bug halmaz, azt nem igazán értem, mire írtad? Ha a ryzen-re, nos, ismét ne rám hallgass, ne is egy darab csalódott fórumtárs véleményére, olvass nyugodtan teszteket, véleményeket a csodálatos interneten...
Egy dolgot kikérek magamnak! Nem vagyok fanboy! Tudod, első gépem egy videoton TVC 64k+ mikrogép volt.Bizony-bizony, régen volt.
Ezzel csak jelezni akartam, hogy nem ma kezdtem... Összesen egy(!) AMD konfigom volt, amikor még bizony többet adott az AMD mint az Intel. Utána számtalan intel vas.
Szóval nem a szimpátia, nem a fan őrület, hanem a józan ész és a tapasztalat vezet, amikor írok a témáról. Javaslom Te is tegyél így, főleg mielőtt ítélkezel bármiről, bárkiről is.
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Ryzen 5 2400G
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest