- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Milyen SSD-t vegyek?
- HP notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
b1sti
senior tag
válasz
Malibutomi #1372 üzenetére
Jelenleg az az 5% viszont számomra elhanyagolható
-
-
b1sti
senior tag
válasz
Petykemano #1363 üzenetére
Nem ragaszkodom az Intelhez, ezért is vettem a 3600at. Több Inteles ismerős mondta, hogy önmagában a 3600as nem egy rossz proci,de... és akkor itt jöttek az érvek az Intel mellett.
Viszont nagyon úgy néz ki, hogy alaplapot kell majd cserélnem úgyhogy, muszáj lesz eldönteni, hogy maradok még AM4 vonalon a 3600al és veszek egy X570es lapot, ami jó lesz későbbre is vagy váltok. -
b1sti
senior tag
válasz
Petykemano #1361 üzenetére
Igen, 5-10%-ért cserébe nem feltétlen gondolom, hogy megéri váltani. Leginkább ezen filóztam én is, amikor több videót megnéztem játékok alatt tesztelés gyanánt. Eszeveszett fps különbség nem volt sehol. Mivel leginkább játékra használom a gépet, így oda talán (jelenleg) jobb a 3600 és nem nagyon érdemes nézelődni Intel vonalon. Ahogy olvastam 2021-ig tuti nem is érkezik újítás pc vonalon az Intel részéről. Per pillanat nem is érzem hátrányát a Ryzennek. Igazából ez csak egy ilyen hirtelen ötlet volt... mindig is Intelem volt korábban. De árat szem előtt tartva, korábban jobb vételnek tűnt a 3600.
-
b1sti
senior tag
válasz
Petykemano #1357 üzenetére
Akkor lassan meg kell hirdessem a fél konfigom
BUÉK mindenkinek! -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Bízom benne, hogy jó helyre írokJelenleg egy R5 3600-am van. Érdemes Intel váltáson gondolkodnom? Vagy várjam meg mit dob az Intel a piacra? Vagy nyomába sem fog érni az AMD-nek? Vagy pont fordítva
Szóval totál AMD vs Intel kérdés van bennem.
Csak játék és netezés a cél. Egy MSI GeForce RTX 2080S GAMING X TRIO van gépbe 32 giga rammal.
Szerintetek?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200G processzor
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest