-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gyuri27 #2702 üzenetére
Nem tudok mást elképzelni, addig amíg a saját szememmel nem látom.
érdekes modon ezek a táblák mind arról szólnak csak amiket a ryzenesek szeretnének beállítani, igen sajnos az igazság az, úgy tűnik mind hazudik.
Ott az a @rva két kép itthon csináltam, nem nitroval nem trükközve sima 360 as aioval lehet ryzenbe is mutatni az értékeket cine23 alatt amiben nekem is volt.
a proccesszor terhelést mérjük arról folyik a vita, arról kellenének az eredmények nem légből szedett egymás alá irogatott felsorolásból kitudja milyen hardwarekkel, hanem ott az a vacak hwinfo64 tessék beilleszteni a képet és megmutatni, igen ez a proci ezen a feszültségen, ilyen tdp vel, ekkora hővel, ezt termelte.
ennyi.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest