Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem adom el amíg elég és sokáig elég még (3080, 6800 szintig). DDR5 lesz a következő platformom 2023-ban. Az 5xxx-et kihagyom az ára miatt. Még MSRP áron sem éri meg. Tisztában vagyok azokkal amiket írtál, de ha megnézed azt írtam, "ha így megy tovább". Én ár/értéket nézek mindig. Most nehéz megmagyarázni az ügyfélnek, miért jobb a drágább Ryzen. Most sokat bukott ár/értékben. Remélem észbe kapnak, mert az eladások biztosan tükrözni fogják ezt világviszonylatban. Az 5600 ha jön akkor max 70k-nak szabadna lennie, ha piacot akarnak továbbra is szerezni.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest