- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi hangfal építés
- VR topik
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
b1sti
senior tag
válasz
Petykemano #1361 üzenetére
Igen, 5-10%-ért cserébe nem feltétlen gondolom, hogy megéri váltani. Leginkább ezen filóztam én is, amikor több videót megnéztem játékok alatt tesztelés gyanánt. Eszeveszett fps különbség nem volt sehol. Mivel leginkább játékra használom a gépet, így oda talán (jelenleg) jobb a 3600 és nem nagyon érdemes nézelődni Intel vonalon. Ahogy olvastam 2021-ig tuti nem is érkezik újítás pc vonalon az Intel részéről. Per pillanat nem is érzem hátrányát a Ryzennek. Igazából ez csak egy ilyen hirtelen ötlet volt... mindig is Intelem volt korábban. De árat szem előtt tartva, korábban jobb vételnek tűnt a 3600.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen széket vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest