- Projektor topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
Hát én úgy szoktam hogy kb. 2*-es sebessége az új kártyának meglegyen. Jelenleg ez az R9 290-nel lenne meg, de egyrészt 100ezret nem adok ki egy kártyára, főleg nem egy fogyasztásbajnok fűtőműre. Ezért kezdtem el nézelődni hosszú évek után az NVidia házatája felé. (utoljára egy FX5600am volt tőlük extra rövid ideig annyira rossz volt, inkább átmenekültem ATI-hoz, egy 9700 Pro jelentette a megváltást. ), de jelenleg az AMD csak tökölődik meg átcimkéz.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest