-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Az hogy te mit akarsz senkit nem érdekel.
A Quest (2) azért robbant akkorát mert wireless tudtál vele játszani, nem voltál székhez/kábelhez kötve.
Konkrétan a többség, épeszű user ezért vette.Mellesleg Quest-en is lehet vezetéken játszani, natívban, mit akarsz tulajdonképpen mondani? Erre nem csak az Index képes.
"ami koncepció szintjén sem szart rak ki elém"
Használj NVENC-et és nem lesz szar. Erről a különbségről magyarázok."Miért ragaszkodsz elavult, szar minőségű codechez?"
Nem ragaszkodok, mint írtam az egy több éves Parsec mérés.
Quest 2 Airlink vagy VD NVENC default az már H.265, Quest 3 pedig AV1 is akár.Tehát nem vagyok arra kötelezve, bár tudnád ha kicsit értenél hozzá.
A h265 vagy AV1 mellesleg épp az AMD-vel crashelget az userek szerint, mert ótvar szar a szoftver. Na ezért kell VR-ra NVENC.
"mert pont az lenne a VR lényege, hogy tömörítési artifact nélkül kapj eredményt a lehető legjobb késleltetéssel"
Pontosan ezt kapod NVENC-el.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Pont ezért nem áll neki kifejteni neked, mert az nem egy komment témája lenne és ismerünk, hogy úgy sem lehet meggyőzni téged arról, hogy nincs igazad. vagy nincs igazad teljesen.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Apollyon
Korrektor
Én mint full AMD és Quest user eléggé sértőnek és feleslegesen személyeskedőnek találom itt a kommentjeidet.
Szerintem nem fos, elég jó élmény tud lenni, nyilván nem tökéletes, mint ahogy semmi sem az.De azért kíváncsi lennék, ha ennyire technikailag lemélyelemezted a témát, akkor pontosan milyen konfiggal, milyen VR headsetet használnál és miért, ha nem lenne anyagilag korlát?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hobby elektronika
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- One mobilszolgáltatások
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- További aktív témák...