Hirdetés
Aktív témák
-
ferand
csendes tag
Cső!
Hááát, akkor ne éri meg eladnom az alaplapot, meg a procit.. Legalábbis 7-8 ezerért a kettőt nem fogom eladni... Inkább megtartom másodlagos gépnek.. Van ugyis egy házam, egy kis winyóm, meg miegymás... így marad.. Az érdekes az lett volna, ha 15-ért elkell mindkettő (a ramot 3 e.-ért csak ajánlottam, h. ne keljen venni mást, talán újjat drágábbért..), és egy kicsit megpótolva vettem volna egy P4-es alaplapot (procim van). Jelenleg egy PII esem van másodlagos gépnek... úgymond tároógépnek... Azért köszönöm szépen, ha valaki megtisztelt a véleményével.
Minőségre szerintem egy Acorp allaplappal vetekedik; annak idején Acorp-ot cseréltem le Shuttle-ra. Stabil, nem melegszik, a proci sem melegszik, nem fagy le, és elég jól bírja egyszerre kezelni a SCSI kártyát, a Hálókártyát, a TV tunert..
FerAnd!!
Aktív témák
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest