- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
-
bogarimre
csendes tag
válasz
BandiT85 #329 üzenetére
Hello. Én is hasonlóképp jártam majdnem. Gigabyte , Msi is írta ,hogy támogatja a ramokat aztán kiderült mégse. Vettem mindkét lapból aztán kiderült a ram a hibás. Vagyis nem hibás ugyanis INTEL alapokon hasít rendesen. Tesztelve lett Intel alapokon ls ott mentek rendesen. Threadripper vonalon meg csak sípolás villogás aztán se kép se hang. Én részemről nagyon nem vagyok megelégedve a rendszer gyorsaságával.
A gyorsaságnál már csak az instabilitása bosszantó. Néha rendesen kifagy csak úgy. Értem én,hogy a programok nagyon nincsenek jól megírva több magra de még a winfos sem. Na de az,hogy néha megfagy. Teljesen alapon megy nincs húzva. -
-
rambustibi
őstag
válasz
BandiT85 #325 üzenetére
Nekem corsair 2400Mhz CL14 memóriáim vannak , nálam 3060Mhz-n mennek stabilan.
Konkrétan ezek: [link] Az ottani hozzászólásban elírtam, max 31xxMhz tudnak. Stabilan viszont a 3060Mhz megvan, ezzel üzemel.Most tervezek venni egy Enermax Liquitech 360 vízhűtést. Mennyivel jobb egy épített víz, és mennyivel drágább? Mi a tapasztalatod? Nekem eddig az összes AIO bevált, mondjuk nem a legolcsóbb és legkisebb méreteket vettem
-
rambustibi
őstag
válasz
BandiT85 #323 üzenetére
Az első tippem:
Nézd meg az alaplap támogatási listában szerepelnek-e a memóriák (pontos típus keresd meg).
A memóriákat, ha rossz helyre teszed, akkor el sem indul a gép, szóval azzal nem tudsz mellé lőni.
Nem ismerem az Asus biost, tudnod kellene húzni a processzort.
Mennyire vagy jártas a Bios finomhangolásban/tuningban? Ha esetleg nem, akkor próbáld windows alatt a Ryzen Master programot. LINK
Itt pedig egy pdf hozzá: LINK Természetesen, jobb lenne, ha Biosból sikerülne finomhangolni/tuningolni.
Milyen procihűtőd van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest