- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
válasz
rambustibi #324 üzenetére
"Nézd meg az alaplap támogatási listában szerepelnek-e a memóriák (pontos típus keresd meg)."
Igen, szerepelnek a támogatási listában, azért vettem ezt a lapot (memóriák korábban megvoltak).Tuningban elég jártas vagyok, de jóideje nem volt Amd-m, bár ahogy néztem, nem egy nagy etvasz. Vcore, szorzó és vagy blkck.
Épített vizem van (eléggé túlméretezett), minden alapon 55 fok a max prime 95 alatt. Amúgy ilyen a blokk.
Amúgy ezzel a ryzen masterrel lehet a memóriát is húzni? Szerk.: látom, lehet, kipróbálom, köszi!
Elég sovány hogy csak 2133-on mennek a 3Ghz-es memóriák. Olvastam hogy a Ryzen meg szereti a magas órajeleket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Képregény topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest