Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
Valószínüleg attól, hogy kiszedtem-beraktam a procit, jobb ötletem nincs, semmilyen komponens nem változott amúgy.
Tokozás meg úgy érzem eléggé hülyebiztos, volt már dolgom pár procival, de ez tényleg nem lehet rosszul, vagyis rosszul illeszkedve berakni. Súlya az mondjuk van, de ezen kívül tényleg semmi nehézséget nem okoz egy TR beszerelése.
Volt egy külföldi kolléga, akinél kb ugyanez volt a tünet, azt hiszem 5 különböző memória és 5 különböző lapot kipróbált, és végül a proci cseréje hozta meg a várt hatást. És volt egy hozzászóló, aki kérdezte, hogy nem-e próbálta újra ki-be rakni a procit, de nem próbálta, kapott egy újat és azzal jó lett minden.
Na mindegy, most már csak ki kell találnom hogy fognak menni 3000-ren, és akkor minden f@sza.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest