Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen scannert vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
csatahajós
üzenetére
Igen az Asuson van, nem szükséges köszönöm, ma egész nap ezt kutattam, és van egy youtubos aki nyitott a giga usa forumában egy topikot ezzel kapcsolatban, és akik oda kommenteltek mindenki igy kapta kézhez a lapot - még antistatikus zacsi sem volt. Amúgy sokan nem olvassák a Manuált, (megnéztem az Asus Manuálját is és az MSI-t is - és ott direkt mutatja is hogy le kell venni az a védőt) viszont se az Asrock, se a Giga Manuálja nem mutatja, ha valami nem stimmelne a lappal, akkor a Manuál is mutatta volna, mivel tételezzük fel, én nem vagyok hozzáértő, akkor "hogy szedem le a védőkupakot ha látom hogy ott van, de nem irnak róla egy szót sem"... Ugyhogy megnyugodtam - bár volt 1 video, és 1 tesztoldal ahol volt fekete védőkupak a sin alatt, de valószinüleg vagy az lehet hogy valamelyik lapra kerül, lehet valamelyik lapra nem vagy-vagy alapon, Vagy ezek még nagyon kezdetleges lapok voltak, és rájöttek hogy felesleges a védő ha van a sinbe helyezett átlátszó védő (ez lenne a leglogikusabb)
Nagyon jó árban jutottam hozzá a Blokkhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest