Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Walter_White

senior tag

válasz csatahajós #90 üzenetére

Igen az Asuson van, nem szükséges köszönöm, ma egész nap ezt kutattam, és van egy youtubos aki nyitott a giga usa forumában egy topikot ezzel kapcsolatban, és akik oda kommenteltek mindenki igy kapta kézhez a lapot - még antistatikus zacsi sem volt. Amúgy sokan nem olvassák a Manuált, (megnéztem az Asus Manuálját is és az MSI-t is - és ott direkt mutatja is hogy le kell venni az a védőt) viszont se az Asrock, se a Giga Manuálja nem mutatja, ha valami nem stimmelne a lappal, akkor a Manuál is mutatta volna, mivel tételezzük fel, én nem vagyok hozzáértő, akkor "hogy szedem le a védőkupakot ha látom hogy ott van, de nem irnak róla egy szót sem"... Ugyhogy megnyugodtam - bár volt 1 video, és 1 tesztoldal ahol volt fekete védőkupak a sin alatt, de valószinüleg vagy az lehet hogy valamelyik lapra kerül, lehet valamelyik lapra nem vagy-vagy alapon, Vagy ezek még nagyon kezdetleges lapok voltak, és rájöttek hogy felesleges a védő ha van a sinbe helyezett átlátszó védő (ez lenne a leglogikusabb)

Nagyon jó árban jutottam hozzá a Blokkhoz.

Új hozzászólás Aktív témák