- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Egérpad topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Walter_White senior tag válasz  csatahajós

üzenetére csatahajós

üzenetéreIgen az Asuson van, nem szükséges köszönöm, ma egész nap ezt kutattam, és van egy youtubos aki nyitott a giga usa forumában egy topikot ezzel kapcsolatban, és akik oda kommenteltek mindenki igy kapta kézhez a lapot - még antistatikus zacsi sem volt. Amúgy sokan nem olvassák a Manuált, (megnéztem az Asus Manuálját is és az MSI-t is - és ott direkt mutatja is hogy le kell venni az a védőt) viszont se az Asrock, se a Giga Manuálja nem mutatja, ha valami nem stimmelne a lappal, akkor a Manuál is mutatta volna, mivel tételezzük fel, én nem vagyok hozzáértő, akkor "hogy szedem le a védőkupakot ha látom hogy ott van, de nem irnak róla egy szót sem"... Ugyhogy megnyugodtam - bár volt 1 video, és 1 tesztoldal ahol volt fekete védőkupak a sin alatt, de valószinüleg vagy az lehet hogy valamelyik lapra kerül, lehet valamelyik lapra nem vagy-vagy alapon, Vagy ezek még nagyon kezdetleges lapok voltak, és rájöttek hogy felesleges a védő ha van a sinbe helyezett átlátszó védő (ez lenne a leglogikusabb) Nagyon jó árban jutottam hozzá a Blokkhoz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Fedora Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő