-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
válasz
korcsi #32544 üzenetére
Játékok alatt pl. ilyesmi órajelek lesznek "egyszerre".
Corsa02 : PBO nem kell, azzal csak rossz irányba tolod. Nincs szükség különösebben a limitek kitolására és ha elkezded forszírozni pbo-t sajna növekedni fog a vcore, ami jelen esetben ront a dolgon.
HSM : Szerintem nem.
10W pluszom volt a 3800X-el is ha kb. azonos pontra lőttem be a setupot. Cserébe pl. játékokban jóval magasabb órajelet tud.
" Ilyenkor aztán szépen elolvadnak a maradék "negatívumok", amit a boost-os vs. fix setup -os témában meg szoktak említeni. Gondolok itt az alacsonyabb CB pontszám, jóval magasabb hőfok nagyobb terhelésnél, stb. Plusz !! olyan órajeleket tud jtákok, stb. alatt, ami esélytelen lenne, stabilan, fixen beállítva !"
Így együtt vizsgálandó, de ok, az elolvadnak az nem a teljes olvadást jelenti, de az a pici minusz, ami marad Cinebench és hasonlóan nagy terhelés mellett, kis plusz mellett egy csomó másik helyzetben azért nem katasztrófa szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged