Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
dhstyle
tag
Amúgy ami a wowban eszi az FPS-t az az árnyék minőség.. a látótáv egy dolog.. a 15 éves enginetől meg ne várjunk már ryzen meg több mag támogatást
ez ilyen és kész.. nekem FX 6100al megy a wow mint az állat de csak ha az árnyékot visszaveszem.. többi max.. és bőven 60 fps felett.. egy CS:GO tesztre kiváncsi lennék ryzennel. -
Walter_White
senior tag
De nekem még 2933-on sem megy.... frusztrál, nem is kicsit, most tuningolhatnám a procit, viszont a 2133-as rammal nemigen tudok kezdeni semmit... Tudom, még elég béta fázisban vannak a lapok is- jönnek sorra a biosok, de az idegesít a legjobban, hogy benne van a QVL-ben is a memória, direkt azért is választottam.. erre meg pont hogy nem a QVL-t kell nézni, csak azt hogy Samsung B-Die legyen...

Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez ilyen és kész.. nekem FX 6100al megy a wow mint az állat de csak ha az árnyékot visszaveszem.. többi max.. és bőven 60 fps felett.. egy CS:GO tesztre kiváncsi lennék ryzennel.