- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Malibutomi #3669 üzenetére
Lehet benne valami, én régóta sejtem, hogy az NV jobban pörgeti a procit meg az alrendszereket, ezért lehet az, hogy azonos órajelű i7 generációk között is néha különbség van az csúcs NV kátyákkal.
Biztos, hogy trükköznek valamit...
Mondjuk ezt jó az intelnek is mert a maximalistákat mindig rá lehet venni a proci cserére is, meg jó kis táptalaj a kihajjcsa huszároknak.
-
nkmedve
őstag
válasz
Pont ezt akartam linkelni, nagyon érdekes. Ezek alapján az NV driverek az Intel procikat kedvelik inkább, igy ilyen körülmények között a Ryzen hamarabb CPU limitbe ütközik (vagy inkább API limitbe), Tomb Raider esetén legalábbis. Nem hiába ajánlotta az AMD, hogy Radeonnal teszteljék a Ryzen-t (persze ezt jóformán mindenki leszarta, mert hogy a GTX erősebb).
-
HSM
félisten
válasz
Lehet, az Nv drivert kéne Ryzen-optimalizálni, nem is az OS-t, meg játékokat, lol...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest