Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Naturalist
tag
válasz
hipsteR
üzenetére
Próbáltad a dual bios visszaállítást?
Method #1:
Shut off the powersupply by pressing the button on the ”PSU” or by removing the power cable.
Press the powerbutton 3-4 times to empty the stored energy in the power supply.
Turn on the powersupply
Press and hold the powerbutton, the system will start the bootup procedure but will shut down after a few second. Release the powerbutton after the system have shut down completely.
Press the powerbutton to start the system.
If this technique was successful the system will boot and you will see the following image.Method #2:
Shut your PC down.
Hold the power AND the reset button for about 10 sec, than release.
Backup BIOS should kick in anytime soon now.Method #3:
Short out pins 1 and 6 on the main BIOS chip (pin #1 should be marked with a red dot or whatever)
Tell a friend (or a relative) of yours to press the power on button
Remove the ghetto-like jumper you’re holding between pins 1 and 6 as soon as you hear a beep.
Backup BIOS should kick in again and everything will (hopefully) be fine. -
OutSider17
senior tag
válasz
hipsteR
üzenetére
Szervusz!
Ramok közül egy maradjon csak benne. És kezd el végig próbálgatni minden slotba. Ha az egyikkel el indul akkor jöhet a másik. Ha így sem indul akkor minden sata eszközt húz le róla ha van m2-es ssd a gépben azt is szedd ki és akkor újra az egész elölről egy ram aztán mehet a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő