Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Szerintetek az elképzelhető, hogy egy A320 laphoz és egy 2200G-hez kevés egy márkás 120W-os paneltáp?
Ma szerettem volna lecserélni a régi tápot egy ilyenre, de egyszerűen nem indul el a gép vele, az elején csak felpörög a venti majd leáll és ennyi.. Összehasonlítottam a mostani, kb 7 éves 200W táppal, és általában csak 1A a difi az egyes ágakon a két táp között. (pl +12V, stb...)
Valamint kikapcsolni se lehet a gépet, csak úgy áll le, ha megszüntetem a tápellátást.Előre is köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
Ezt akkor szokták csinálni a lapok, ha valami beállítás nem megfelelő és vissza kell állítani a default beállításokat, vagy dual bios esetén az elsődleges bios nem tölthető be. Legközelebbi alkalommal lépj be a biosba és kapcsold ki logót, majd nézd meg mit ír ki hibaüzetnek...
-
tkesy
őstag
Villámkérdés: mindenképpen kell az 1 x 8-pin-es ATX 12V tápcsati a lapra, vagy megy 1 x 4-pin-el is?
A tápon csak az utóbbi, a lapon viszont 1 x 8-pin-es van, és egy 200GE menne bele.Előre is köszi a választ!
-
tkesy
őstag
válasz audi100td #2365 üzenetére
Ebben a lapban nekem is nehezen indult el a bios frissítés után a 2200G... R1700-el volt frissítve, majd 2200G bele, se kép se hang... Egyik memória modul ki, (2*8GB), elem ki, táp főkapcs le, vártam pár percet, majd ilyen állapotban power... Ezután táp vissza, és ha nehezen is, de végül elindult.. utána leállítottam, visszaraktam az elemet, másik modult de utána már nem okozott neki gondot az indulás...
-
tkesy
őstag
Ma összeraktam a saját gépemet is...
2200G + A-320M-K + 2x8GB 2133-as Kingmax, amit még '16 ban vettem az inteles konfigba… Bios frissítés múlt héten megvolt (tavaly szeptemberi bios volt a lapon), de ennek ellenére kellett egy áramtalanítás + elem ki-be játék, hogy elinduljon... Utána már ment minden gond nélkül, jelenleg a rammok 2800-on járnak CL16-ban,- a főbb dolgokat beállítottam a biosban, egyedül a TDP kerethez kapcsolódó részt nem találtam...
W10-nek 2-3 perc kellett csak, hogy átálljon az intelről, egyedül az adrenalin-t telepítettem kézzel, és most hasít mint a villám...Komolyabb tesztet még nem nyomtam, de nem is igazán tervezek, "netezős" gépnek szánom...
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
válasz BerserkGuts #1985 üzenetére
Na, ma össze lett rakva ismerős gépe, a rammok egy kattintás után gond nélkül mentek 3200-ön...
-
tkesy
őstag
Gyors kérdés: A320-as chipset esetén hol lehet aktiválni a 2200G-nél, hogy csak max 45W legyen a TDP keret?
Vagy kézzel kéne alul feszelni meg turbót kikapcsolni, stb?
Tényleg az A320 támogat valamiféle tuningolt? (pl alacsonyabb órajelen való járatás, esetleg memória tuning)
-
tkesy
őstag
válasz tzsolesz #1945 üzenetére
Köszi az infót, remélem nálam se lesz semmi gond...
Picit más: ismerősnek is most aktuális az upgrade, és ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy F4-3200C16D-16GVKB rammokkal mi a tapasztalat? (ha van) Rákeresve a típusra csak szó volt róla, hogy vesz valaki, de végül nem adott visszajelzést... (vagy csak nem találtam meg)
2400G és TUF B350M-Plus lenne mellette... A tesztelt rammok közt nincs a gyártó honlapján...
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
Sziasztok
Érdeklődnék hogy mi a tapasztalat a legutolsó driver-ekkel, bios-okkal megszűnt már ez a szín átváltásos hiba?(1803-as Win mellett) Egyébként ez inkább 3D alatt jelentkezett vagy 2D alatt is rendszeresen előfordult?
Előre is köszönöm a választ.
-
tkesy
őstag
Valaki meg tudná mondani, hogy 250Mb/s letöltési sebesség mellett / felett kb mekkora 2200G cpu terheltsége?(W10 task manager szerint)
-
tkesy
őstag
Azt megtudná mondani valaki, hogy a bios-okban van olyan opció amivel U-s verziót lehet csinálni a most kapható procikból?
Számomra elég lenne egy 2200GU de egyelőre semmi infó róla, hogy mikor jön, meg hogy mennyiért....Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest