Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
válasz viperabácsi #6889 üzenetére
Nincs a driverrel semmi baj hisz nálam nem akad nem döccen semmi.
Ott nem stimmel valami. -
tomic
addikt
válasz viperabácsi #6797 üzenetére
Igen de ugye nincs szinte semmi különbség köztük.
-
tomic
addikt
IGP.Volt de eladtam. Sajna az új széria meg drága még.Ha lenne mondjuk egy Nitro 5500 180 euro-ért akkor vennék egyet de így nem.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz viperabácsi #6793 üzenetére
Elég.Bár nekem az erősebb van.
-
tomic
addikt
válasz SunMount3r #6006 üzenetére
Ezt senki nem mondja meg neked előre.
-
tomic
addikt
Köszi,kipróbálom. Hátha ez segít,bár a 40-el szuperül megy a gép.
Közben ránéztem de én nem.találom[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Gigabyte tulajokat kérdezném, hogy náluk is jelentkezett a 41a bios frissítés után olyan probléma, hogy elmegy a hang az alkalmazás megnyitása után? Pl elkezdek egy filmet nézni és nem ismeri fel a hdmi-n csatlakoztatott eszközt. Vagy egy játékot indítok és néma marad.
Vagy csak nálam ilyen. A 40-es biossal minden rendben van.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz palfitom #5902 üzenetére
Àszf:4.3. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akcióról és annak pontos időtartamáról.
Hàt ez itt elmaradt.
Tovább olvasva.
4.4. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.
4.5. Hibás ár esetén esetben feltűnő értékaránytalanság áll fenn a termék valódi és feltüntetett ára között, amit egy átlagfogyasztónak azonnal észlelnie szükséges. A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) alapján a szerződés a felek akaratának kölcsönös és egybehangzó kifejezésével jön létre. Amennyiben a felek nem tudnak megállapodni a szerződéses feltételekben, azaz nincs meg a felek akaratát kölcsönösen és egybehangzóan kifejező nyilatkozat, abban az esetben nem beszélhetünk érvényesen létrejött szerződésről, amelyekből jogok és kötelezettségek fakadnának. Ennek alapján a hibás/téves áron visszaigazolt megrendelés visszamenőleg is semmis szerződésnek tekintendő a rendelési folyamat valamennyi fázisában.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Mivel az oldalon nem volt feltüntetve, hogy a termék csak az akció ideéig vagy a kiírt darabszámig van megtartva így egy kicsit átb..os a dolog. Tehát itt is fentáll a Vásárló megtévesztése.
Fogyasztóvédelem nem tudom mit lép erre.Utána járok.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz Vartanus #5841 üzenetére
Volt komplett vizes rendszerem szvsz tudom mi fán terem..
Halksága ugye ott is nagyban függ a ventiktől. Engem nem győzött meg az egész. Nyersz pár fokot egy rakat pénz fejében. Plusz ott a lutri, hogy eldurran valami és máris kuka az egész géped. Mint nálam annó. Lap ,proci,memóriák minden tönkrement. -
tomic
addikt
válasz pajorgergo #5837 üzenetére
Tényleg csak a kíváncsiság miatt megkérdezném,hogy ebbe a gépbe minek a vízhűtés?
Ezt a procit egy jobb léghűtő is kényelmesen lehűti egy ventivel.
Jaj most látom kompakt vized van.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
-
tomic
addikt
Nem biztos,hogy X570-re fogok vàltani.
Kezdetleges àrak igen magasról indulnak.
[link] -
tomic
addikt
Van rajta 2 Hdmi kimenet ami nálam alap feltétel.
Felszereltsége,támogatottsága is szimpatikus.
Az ára a kérdőjel.
Remélem nem indul nagyobb összegről mint a 450-es. Ha jól emlékszem 150 ojró volt. -
tomic
addikt
Meg is van a következő lapom.
-
tomic
addikt
válasz Vartanus #4694 üzenetére
Ezek a tesztoldalak mindennek csak hitelesnek nem mondhatóak. Max irànymutatàsnak jóindulattal. Gondolom egy példànyt teszteltek nem pedig többet. Simàn lehet elcseszett példàny bàrmiből.
Jobban örültem volna személyes teszteknek pl itt a fórumról.Milyen anomàliàra gondolsz? Kerestem nem talàltam.
Ami még fura nekem ebben az ajànlósdiban,hogy egy lap pl csak akkor ajànlott ha brutàl tuning baràt. Pl mini-itx lapokat ugye nem a tuning miatt vesszük de mégsem ajànlott ott se a Giga. Kicsit vicces.
Dp port minek ha van HDMI? Nem néztem végig a Giga lapjait de pl az én lapomon (adatlap)van 2db Hdmi 2.0b plusz egy Dp.
-
tomic
addikt
Én sem sem kaptam még,bár annyira nem is szoktam ajánlani. Valamit nem jól csinálunk.
Viszont itt ez az anti Giga ajánlgatás kicsit vicces.Nekem Giga van. Ezen van 2db Hdmi kimenet. Nekem ez volt a fő szempont vásárlás előtt.Előtte AsRock volt de annak a bios-a,vrm hőmérséklete nem volt sehol a Gigához képest. Ráadásul az új bios-al igen szépen megy a lap.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz Vartanus #4689 üzenetére
Mutatsz nekem egy tuning eredményt amit csak MSI lapban lett elérve?
Vagy egy képet a vrm hőmérsékletről ami annyira alacsony.
Biost említetted ugye. Hàt a tuti bios mint amit az ajánlott AsRock produkàl az a hagyjuk kategória. Tàblàzatból kodokat beírva tuningolni minden csak nem felhasználó barát.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz Tamagocsi123 #4680 üzenetére
Alapból kerülöm az ilyen ajánlgatós oldalakat.Persze néha kikérem a véleményüket én is de szinte mindig én döntöm el melyik lesz.Főleg azóta miután megtudtam,hogy ebből emberek még pénzhez is jutottak itt. Kerülöm a tömegajánlásokat.
Amúgy nem fura egy Giga lap nem felel meg az elvárásoknak? Elfelejt egy gyártó ennyi lap közül 1db ajánlhatót gyártani. Na hagyjuk már....
Itteni fórumon sem nagyon látom a sok MSI tulaj káprázatos eredményeit pl memóriakezelésből,igp tuningról,hőfokokról stb.
De nekem mindegy azt vesz mindenki amit akar.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz Tamagocsi123 #4675 üzenetére
Csak a Gigabyte!
-
tomic
addikt
Gigásoknak ajánlom figyelmükbe az új F4 biost.
Nálam meglepő változásokat eredményezett a memória terén. Ugyan olyan beállításokkal amin eddig csak 3400- on ment a ram most megy 3600-on.
3400-on pl. eddig 2 egységet tudtam,próbáltam visszább venni a feszből és 4 óra játék alatt sem hibázott.
Kísérletezek még vele. -
tomic
addikt
válasz Vismajor01 #4647 üzenetére
Vagy egy Noctuat.
-
tomic
addikt
Gigabyte kiadott egy javított vagy egy új biost. F4 néven. F3-at törölték. Holnap kipróbálom miben más.
-
tomic
addikt
válasz SunMount3r #4627 üzenetére
Nagyon szépen viszi. Ssim 1D100 beàllítással,Jinc +Ar-el tud 26ms. A kép meg szuper.
-
tomic
addikt
válasz SunMount3r #4627 üzenetére
Úgy elmékszem igen. Bár ennek mértéke függ a beállítástól ugye.
Holnap megnézem. -
tomic
addikt
Giga oldaláról levették az F3 biost.
Vajon mire készülnek ezek? Illetve mi volt az ok amiért eltüntették? -
tomic
addikt
válasz SunMount3r #4624 üzenetére
SD,HD,FullHD amire most van használva. 4k leskálázást próbáltam még vele megjelenítő hiányában.
-
tomic
addikt
válasz SunMount3r #4616 üzenetére
Nem használom,így nem is néztem.
-
tomic
addikt
válasz SunMount3r #4613 üzenetére
Én 2400-at vettem madvr-hez.1080i és esetleges felskálázásnál jól jön a plusz erő.
Bár én későbbiekben sem tervezek vgat venni a gépbe.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz BerserkGuts #4585 üzenetére
Mondjuk nem csak a 2400-re igaz a Ne vegyél ilyet cím mikor közeleg az új széria ugye.
Amúgy azt lehet már tudni,hogy a 3000-as szorozatban lesz IGP? Ha igen azonos mint a 2000-ben vagy kap frisset? Csak mert ha nem akkor még mindig nem értem az érvelésed.A második részt amit írtál azt egy szuszra ment? Mert értelmezni feladat így egy picit.
ggeleven Egyet értek.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz BerserkGuts #4570 üzenetére
Ezzel nagyon nem értek egyet. Ez nem ilyen egyszerű.
Felhasználástó,igényektől is függ.
Nekem pl eszembe nem jut vga-t a gépbe rakni. De nem is jàtékra terveztem. Igaz idő közben WOT-et megszerettem amit ultrán visz is.Htpc-hez sokkal jobb mint a koràbbi Intel.
Aki komolyabb jàtékokkal,kevesebb kompromiszummal akar jàtszani az úgy tervezzen, vegyen egy 1600-t pl.plusz egy olcsó(bb) kàrtyàt. Aki meg egy szuper mindenes procit szeretne annak meg a 2200,2400 tökéletes.Ki-ki el tudja dönteni melyik mire elég neki. Intelnél tuti jobb bàrmelyik hisz egyetlen igp-jük se ér a fasorba se ehhez.Plusz ugye ez olcsóbb is és az alaplapok miatt felhasználó barátabb.2080ti kártya amúgy nem overkill egy 2200procihoz?
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Giga tulajok ti is észre vettétek,hogy az új bios f3b-ről f3-ra váltott?
Nekem most tünt fel.Kipróbáltam.Elsőre annyi a különbség, hogy a megadható ram mennyisége 2gb-ra csökkent.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Nálam nincsenek csodák az új biostól. Minden a régi frekin megy.
-
tomic
addikt
Most nézem, hogy a lapomhz nincs is új bios.
-
tomic
addikt
18.10.20.02 chipset driverrel talàlkoztatok?
Giga oldalàn fent van de màshol nem szerepel.
Mi lehet ez? -
tomic
addikt
A zöld halál az vga driver hiba. Szerintem. Pucolj le mindent ddc-vel csökkentett módban és tedd fel a legfrissebb drivert. Mindeközben kapcsold ki a netet nehogy a win időközben leszedjen valamit és bezavarjon.
Én először a vga drivert rakom fel majd a chipsettet. Arra figyelj,hogy a vga driver kompatibilis legyen az apu-val.Vagy a szoftveres tuti tuning progi az oka. Biosból tuningolj.Ha jól emlékszem volt akinek hasonló gondja volt.
solfilo Nálam is megy minden fa..án és még húzva is van az igp.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz Vismajor01 #3947 üzenetére
Jàjj,ez durva volt.
-
tomic
addikt
válasz dewil666 #3816 üzenetére
A cpu feszt a biosban. Ha nem fixàlod a lap annyit ad neki amennyit gondol. Ezért làttàl még 1.4- fölöttit is. Persze,hogy melegebb mint kellene.
Nem tudom milyen lapod van így nem tudok(unk) segíteni hol van pontosan. De szerintem megtalàlod. Esetleg YouTube videót keress.
A Hyper ba jól tudom nem kimondott amd hűtő. De lehet tévedek. Ezért is lehet melegebb.Mennyire fedi le a kupakot?
Fixàld először a proci feszt és ha sikerült lépcsőzetesen csökkentsd az értéket míg stabil marad a rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest