Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Nekem a 6C/12T 1600 van 1.2V core és 3,7Ghz valamint 1.15V SoC 2933MHz RAM-ok és a gyári Wraith Spire venti. Még 12 száéas fullos Prime95 teszttel sem tudom több óra után 75fok fölé vinni.
Ha nálad ennyire melegszik a 2400G ott valami nem fasza.
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Kupszi
aktív tag
Ha alapon használod a CPU-t, az a hűtő amit adnak hozzá azzal teljesen üzemi tartományon belül van, éveket elmegy. De ha kicsit kímélni akarod az alkatrészeket érdemesebb egy jobb léghűtőt venni rá.
Amúgy hiába a TDP érték, nekem még alapon is vízzel, vagyis számomra elég magas hőfokok voltak. Olyan mintha az IHS és a Mag közt gagyi paszta lenne. Olyan inteles deja vu érzésem van.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
racskobalazs
senior tag
Hát nem tudom, egy darabig gyári hűtőm volt, OC-ra nem volt jó az tény, de azért annyira nem melegedett. (IMO OC nem éri meg. megduplázza a fogyasztást 10% teljesítményért + jóval több melegedésért...)
De igen, ez a RAM válogatás meg ez a 3200-nál gyakran meghal stb (megjegyzem, a mostani ramok 3200-on mennek és ezekkel még *lekopog* semmi ilyesmi gond nem volt).
RAM: Kingston DDR4 3200 16GB HyperX Predator CL16 KIT (2x8GB, x8, 1R)Meg még az volt kicsit fura, hogy a Linux (Manjaro) nem nagyon tudott mit kezdeni az iGPU-val. Windows alatt nem volt gond vele.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest