Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
válasz
tzsolesz #3480 üzenetére
Én már rég megtettem ezt a lépést és cseréltem egy 1050-re 35-ért mert sajna kevés a vega a mostani játékokhoz
Azért írtam a kollégának a farcry5-öt
és egyre több játék lesz ami megfogja és be kell látni hogy 720p meg very low azért már egy olyan szintet képvisel ami távol van a jó játéktól és jó játék alatt nem az ultrázást értem.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
tzsolesz #3480 üzenetére
Olyan nagyon sokat nem változtattak a motoron, inkább az eddigit fejlesztették tovább (pl. bekerült a Ray-tracing támogatás, igaz, még mindig nem elérhető a hivatalos játékban). Azonos látványvilághoz kb. azonos sebesség társul és a Shadow of the Tomb Raider is elég jól konfigurálható (azok alapján, amit eddig láttam belőle).
-
Nimda
addikt
válasz
tzsolesz #3480 üzenetére
Bizonyos beállítások 2400G-vel mehet még feljebb is. Igaz csak FHD, de teljesen élvezhető az fps.
Én is elgondolkoztam a májusi driver visszarakásán, mert nem vettem észre javulást. A régi hibák most is jelen vannak, sőt, már volt kékhalálozás is, ami a régi driverrel nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Harcművészet topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Politika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest