- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
őstag
válasz tzsolesz #3480 üzenetére
Én már rég megtettem ezt a lépést és cseréltem egy 1050-re 35-ért mert sajna kevés a vega a mostani játékokhoz
Azért írtam a kollégának a farcry5-öt és egyre több játék lesz ami megfogja és be kell látni hogy 720p meg very low azért már egy olyan szintet képvisel ami távol van a jó játéktól és jó játék alatt nem az ultrázást értem.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Alvin_ti4200
félisten
Olyan nagyon sokat nem változtattak a motoron, inkább az eddigit fejlesztették tovább (pl. bekerült a Ray-tracing támogatás, igaz, még mindig nem elérhető a hivatalos játékban). Azonos látványvilághoz kb. azonos sebesség társul és a Shadow of the Tomb Raider is elég jól konfigurálható (azok alapján, amit eddig láttam belőle).
-
Nimda
addikt
Bizonyos beállítások 2400G-vel mehet még feljebb is. Igaz csak FHD, de teljesen élvezhető az fps.
Én is elgondolkoztam a májusi driver visszarakásán, mert nem vettem észre javulást. A régi hibák most is jelen vannak, sőt, már volt kékhalálozás is, ami a régi driverrel nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kutya topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest