- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Azért a 15-20% különbség a 2 kártya között nem olyan vészes,amit OC-al,meglehet közelíteni,de persze ez is szignifikáns,mert ahol viszont számít a ROP és a sávszélesség,főleg AA esetén,ott már nagyobb is lehet a különbség,de összegezve,húzva azért "megközelíti" bőven a 260x,a 7850-et,és ezt az állítást, én továbbra is tartom
És nem azt írtam,hogy beéri mindenhol,hanem hogy megközelíti,és ez is alkalmazásfüggő!
-
Dark KillerX
addikt
Ez baromság azért,kb 1200MHz környékére húzva,simán "hozhatja" a 7850 teljesítményét ,persze alkalmazásfüggő
És hangsúlyozom,nem azt mondtam,hogy mindenhol,de a legtöbb alkalmazásban,bőven a 7850-hez hasonló teljesítményt nyújt,ami azért ár-teljesítmény szempontjából nem rossz
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Ez milyen lehet [link] , mert nekem anno volt 6850-em VTX féle,és nagyon jó volt
Ismerősömnek kellene vmi 30k környékén lévő AMD kari
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Grave_444 #311 üzenetére
Oke ebben igazad van,hogy az Intel jobban birja a meleget,de kerdem en milyen korulmenyek kozott erik a 70 fokok vagy az a folotti homersekletet?Max Prime vagy Intelburn tesz alatt,es mivel o jatszani veszi a procit,boven eleg az Fx ala,foleg egy 7790 ala!Ha mondjuk egy 280x-rol vagy Gtx770-rol lenne szo,oda mar ajanlatosabb lenne egy erosebb Intel,de ilyen szinten eleg az olcsobb Fx is.
-
Dark KillerX
addikt
És még annyit,sajnos közbe lejárt a szerkesztési időm,hogy nem akarok Intel vs AMD vitát,csak ajánlottam egy alternatívát,az Intel konfiggal szembe,ami teljesítmény szempontjából hasonló,viszont olcsóbb.
így ez is kézenfekvő megoldás.
Az én részemről zárom is,mert go meló,és egyébként is a döntés nem a miénk,hanem a kollégáé,hogy mire költi a pénzt.
-
Dark KillerX
addikt
Figyelj az i5-nek nézted az árát,48k Iponnál és PCX-nél [link] is, + lap legyen 20k,azért egy majdnem 50k-s proci alá nem veszek 20k alatti lapot,és még annyi a Haswell-re szted nem kell hűtő?Ha neked nem kell használd egészséggel a gyárival.
És akkor mindjárt 80k-nál vagyunk,az FX proci+lap ,és hűtő meg 60k,és mivel gondolom játékra használja,bőven elég.
Szóval ha neked húzza az a +20k a zebbed sajnállak,egyébként látom neked is Athlon-od ,szóval nem annak a teljesítményéhez mért az FX szintjét.
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
gunnyescobar #233 üzenetére
Jónak kell lennie annak a drivernek pedig.
Ezért először távolítsad el a régit ezzel a programmal [link] , majd telepítsd fel újra a 13.12-őt.
Ha így nem jó,akkor ott vmi más gubanc van.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
gyáliSanyi #209 üzenetére
Hülyeség,hogy Intelhez csak Nv,szóval nyugodtan megveheted hozzá!
-
Dark KillerX
addikt
A trueaudio csak egy extra,amit tud a 260X
,egyébként szinte ugyanaz a 2 kártya (7790/260),csak a 260X némileg túlhúzott,viszont így 10-15W-al többet eszik,és egy 760k-al meghajtva is bőven 350W alatt lennél.
Ez a 260X most elég jó áron van [link] , de a többit majd a kollégák,nem sok tapasztalat van erről a kariról a neten.
CirrMee Az előbb említett AMDk-be 4 mag van,az i3 meg szintúgy elég.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
gyáliSanyi #74 üzenetére
Hát igen az árcsökkenés mindenképp jó dolog,és egyébként nem csak a r7 265,hanem a 750Ti is fogja sztem csökkenteni az árat,így viszont lehet beállhat akár,a 30-32k ár könyékére,akkor viszont nagyon jó vétel lenne.
-
Dark KillerX
addikt
Érdeklődnék hogy a R7 265 kari melyik topicban lesz,mert igaz név alapján ide való,de teljesítménye alapján,inkább a Pitcaim topicba lenne való!? Köszönöm,persze csak érdeklődés jelleggel kérdeztem.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
gyáliSanyi #64 üzenetére
Én mindenképp a 260X-et választanám,mert szomszéd srác,egy GTX470-ről váltott,ami OC-el erősebb mint az 560Ti és a Vram is több,de ennek ellenére,igaz húzva ,de úgy érzi,hogy némileg gyorsabb a 260X 1250/1800),és persze kevesebb is fogyaszt!
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Könyvajánló
- Egérpad topik
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest