- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, közben még így csiszolgatok rajta...
De ha még egy driveres kérdésem lehet a közösséghez - Doom 2016-ban működik bárkinél is a Vulkan renderer a 16.12.1 verzió után? Ha igen, hogyan varázsoltátok ezt össze? Variáltam vele egy keveset az újabb driverekkel (külön VulkanRT telepítés, meg kézi dll másolgatás is), de az istennek se sikerült összehozni. (Mondjuk az kicsit vicces volt, hogy még a crashdump ablak is gyakorlatilag az 1999-es Q3A-ból lett egy az egyben lopva...
)
-
Atya világ, hogy ez a Wattmanes venti vezérlés tényleg ennyire bugos...? (19.4.1)
Azt hinnéd, hogy ha az első pontot berakod mondjuk 40 fokra, a minimum beállítható 25%-ra, akkor 40 fokig 25%-on pörög, ugye? Hát a sárga vonal azt mutatja, hogy nullától negyven fokig konstans 25%, akkor meg...?
De nem. Ha az első PÖTTYÖT nem nulla fokra rakod rakod, akkor a Zero RPM fixen bekattan "ON"-ra, és a következő pöttyig fullba lecsapja a ventit. A sárga vonal nem ezt mutatja - és ledokumentálva sincs rendesen, hogy ez hogyan működik, tehát csak pislogsz, hogy én nem ezt mondtam, meg te nem ezt mutatod vissza nekem, vazze'. Grrr.
Bocs a rant miatt, de 9800SE óta volt sokféle Radeonom bármi driver panasz nélkül... és rá is kerestem erre, hogy most én vagyok hülye, vagy mi...? Viszont a találatok szerint meg szinte mindenki más azon sír, hogy neki meg NEM kapcsolja le a Zero RPM nullára. Huh.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest