- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
Szia.
Köszönöm a válaszod.;-)Vertikális szinkront kipróbáltam.. Ami annyit tett, hogy a játékot nem engedte 60FPS fölé. De szintúgy lecsökken az FPS szám mint ahogy eddig is írtam..
Csináltam 2 képet, de elszúrtam mert az AB fényképeztem azon meg az adatok nem látszódtak.
DE, leírom mit tapasztaltam.
Egyik helyszín.
Mind 2 VGA 98% pörgött és így volt 130FPS em.A másik helyszín tehát város/épületek közt(részletesebb gondolom vagy valami ilyesmi lehet.) Itt 50FPS és a 2 VGA úgy 70% pörgött. CPU használat nagyjából ugyan annyi lehetett..(ergo, nem tudja a VGA kat ellátni mert a CPU sem tud gyorsabb lenni.[ha rosszúl gondolom javítsatok ki.]) Ezt igazából nem tudtam még megnézni pontosabban. Csak úgy ránézésből kb ugyan annyira használja mint amit küldtem képet. Tehát akkor ez CPU limit lehet? Mert, ha nem akkor nem sietek egyáltalán az intel prociért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Marathon (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest