- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
BomiBoogie #24774 üzenetére
Az igaz, de igencsak megnyúlna az arcom, ha veszek most 85 körül egy kártyát és fél év múlva utánam vágnák 65-70ért, ráadásul akkor már használtan is jó, ha érne 55-t, mert főleg a csúcs kártyákra jellemző, hogy akinek olyan van, azok közül sokan, nem mindenki, de sokan kapásból lecserélik, ezzel is ráeresztve a használtpiacra egy csomó 79xx használt kártyát.
Szerintem középkategóriában kisebb a bukás, mert egyrészt eleve olcsóbb volt, másrészt meg akinek ilyen van, az nem szalad, hogy újat vegyen, úgyhogy talán még használtan is jobban tartja az árát, de ez csak az én okoskodásom...
-
dfsz34
őstag
Egy ilyen kártyára fáj a fogam, mert túl sokat nem akarok rákölteni, de azért nagyon gyengét sem akarok venni FHD-ra.Magam nem játszom, max sakk, de rokon gyerekek gyakran nyúzzák és az FPS-eket szeretik, ahova a mostani 4870 már nagyon kevés, szaggatt mint állat vagy ócska a képminőség.
MSI R7870-2GD5T/OC HD7870 2GB GDDR5
A másik, hogy a házamba max 27cm-es kártya fér és dVGA miatt nem fogom lecserélni.
Van esetleg ennél a dVGA-nál jobb ár/érték arányú választás?
(először 7950-t akartam, de egyrészt drágák -nekem legalábbis- másrészt meg jön a 8xxx és azokat szerintem most már nem éri meg venni, egyrészt a várható akciók miatt másrészt a durva használt árak esése miatt, mert ugye főleg a csúcskártyák vevői nem érzékenyek az árakra és megveszik az újat, mindegy milyen áron)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest