Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Monitor hiba topik
- Amazon Kindle
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
BomiBoogie #24774 üzenetére
Az igaz, de igencsak megnyúlna az arcom, ha veszek most 85 körül egy kártyát és fél év múlva utánam vágnák 65-70ért, ráadásul akkor már használtan is jó, ha érne 55-t, mert főleg a csúcs kártyákra jellemző, hogy akinek olyan van, azok közül sokan, nem mindenki, de sokan kapásból lecserélik, ezzel is ráeresztve a használtpiacra egy csomó 79xx használt kártyát.
Szerintem középkategóriában kisebb a bukás, mert egyrészt eleve olcsóbb volt, másrészt meg akinek ilyen van, az nem szalad, hogy újat vegyen, úgyhogy talán még használtan is jobban tartja az árát, de ez csak az én okoskodásom...
-
dfsz34
őstag
Egy ilyen kártyára fáj a fogam, mert túl sokat nem akarok rákölteni, de azért nagyon gyengét sem akarok venni FHD-ra.Magam nem játszom, max sakk, de rokon gyerekek gyakran nyúzzák és az FPS-eket szeretik, ahova a mostani 4870 már nagyon kevés, szaggatt mint állat vagy ócska a képminőség.
MSI R7870-2GD5T/OC HD7870 2GB GDDR5
A másik, hogy a házamba max 27cm-es kártya fér és dVGA miatt nem fogom lecserélni.
Van esetleg ennél a dVGA-nál jobb ár/érték arányú választás?
(először 7950-t akartam, de egyrészt drágák -nekem legalábbis- másrészt meg jön a 8xxx és azokat szerintem most már nem éri meg venni, egyrészt a várható akciók miatt másrészt a durva használt árak esése miatt, mert ugye főleg a csúcskártyák vevői nem érzékenyek az árakra és megveszik az újat, mindegy milyen áron)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gitáros topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest