Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Az olcsó relatív, de ezek vannak.
-
szasanyi
félisten
Hehe... szerinted ezek a hivatalos, bruttó árak?
torma1981: sejtettem, de egyébként nem én kérdeztem.
Ami még fontos az árán kívül, hogy ilyen áron hova és mennyi időre szól a garancia. De ez a persze Te dolgod, csak hangosan gondolkodtam, mert én azt is ugyanolyan fontosnak tartom.
-
Gétéiksz660. megjelenésétől nem lesz olcsóbb a 78xx széria mivel az a 7950.el van egy kategóriába max a 7950 nek fog picit lejjebb menni az ára de én még arra se mernék mérget venni!
Sapphire olcsóbb és jobb csendesebb hűtésű és maga a kártya is kisebb fizikailag!
a 00-20G végű a legelső széria ezen található: 2.db MiniDP kimenet(mellékelnek hozzá 1.db normál DP átalakítót) + 1.db HDMi + 1.db Dual-Link DVI-I
a 07-20G az iPon oldalán hibás képpel van jelezve ez a Dual-X es verzió ami így néz ki ezen más kimenetek vannak: 1.db normál DP + 1.db HDMi + 1.db Dual-link DVI-I + 1.db Dual-link DVI-D Maga a hűtése ugyan az (a ventik is csak más matrica van rajta) de valószínű ezek már mind Elpida Ramosak amik nem olyan jól tuningolhatóak mint a Hynix ramosak(amit még jó eséllyel a 00-20G verzión találsz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged