- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laca.1 #51273 üzenetére
PC-szervizt felejtsd el! Itt vagy PH-n, két oldalt olvasol és meglesz a megoldásod. Alant írta a kolléga, hogy milyen tápokat kéne venned. Nézz be a tápos topikba. Mondd meg, hogy kell egy minőségi 500W-os a konfigodhoz, 7850-hez, meg írd mellé, hogy még mid van.(proci elsősorban)
Úgyis FSP-t, Chieftec-et fogják ajánlani. Enyém egy XFX Pro 550W, akár ilyet is vehetsz, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 6000Ft-os tápokat meg tessék ugyan csak elfelejteni. Táp az talán a gépben lévő dolgok egyike, amelyen nem szabad spórolni. Még ha el is vinné a 6000F-tos 600W-os, akkor is nagy esély van rá, hogy leég, vagy elromlik és viszi magával a fél gépedet. Jobb esetben...
Szóval tessék minőségi, nem olcsó vacak tápot nézni.csabi0805: Neked is csak azt tudom ajánlani, mint lacának. Nézz körül házas topikban. Amúgy ez eléggé egyén függő ám. A mai házak maximum összeszerelési minőségben térnek el, meg egy két apróbb extrákban, de lényegében az összes jó. Figyelembe kell venni a kábelrendezés lehetőségét, azt, hogy beférjen nagy videokártya is, szélességet is, azt, hogy beférjen oda, ahova tervezed (asztal alá, fölé, mögé...), aztán ezek után jöjjön a végső szempont, hogy tetszik-e. Én házon nem spóroltam, mert úgy gondoltam évekig nem kell majd újat vennem. Coolermastert ajánlom én, elég neves márka házak terén, viszont nem olcsó. Kb, mint az audi az autóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest