- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz
vvillie #23472 üzenetére
OFF:
Tegnap vettem át a kártyám amit a "vizes" boltban vettem.. a doboz előre ki volt nyitva (széttépve ahol ki kell nyitni).. a doboz oldalán pedig egy zacskó van amibe volt valami de kiszedték belőle.. (mindezt csak felbontás után tudtam meg, mert az egész egy nagyobb dobozba volt benne) szerintem ebbe is benne voltak a never settle játékok csak ezek a k*csgk kiszedték.Nem tudom ilyet megengedett nekik csinálni? Mert az oké ha személyesen ott vagyok és elöttem kibontják vagy valami.. de így futárnál való rendelésnél elég gáz.
Lehet írni panaszbejelentést is.. de végül nem írok.. mert netán ha garancia lesz valamikor akkor szarozni fognak.
-
Pferi
senior tag
válasz
vvillie #23472 üzenetére
Ha nem aktiválódik magától a már megadott kóddal, akkor próbáld meg újra aktiválni megjelenés után, gondolom.
Megkérdezhetem hogy melyik üzletben vetted a vga-t? Több embert is érdekelne a vásárlás az ajándék játékokkal.
Nekem is Giga 7870OC van, nagyon jó kis vga kártya. Én leszabályoztam a ventijét 20 %-ra, csak terheléskor kapcsol fel 40%-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- OLED TV topic
- Politikai mémek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest