- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz
vvillie
üzenetére
OFF:
Tegnap vettem át a kártyám amit a "vizes" boltban vettem.. a doboz előre ki volt nyitva (széttépve ahol ki kell nyitni).. a doboz oldalán pedig egy zacskó van amibe volt valami de kiszedték belőle.. (mindezt csak felbontás után tudtam meg, mert az egész egy nagyobb dobozba volt benne) szerintem ebbe is benne voltak a never settle játékok csak ezek a k*csgk kiszedték.
Nem tudom ilyet megengedett nekik csinálni? Mert az oké ha személyesen ott vagyok és elöttem kibontják vagy valami.. de így futárnál való rendelésnél elég gáz.
Lehet írni panaszbejelentést is.. de végül nem írok.. mert netán ha garancia lesz valamikor akkor szarozni fognak.
-
Pferi
senior tag
válasz
vvillie
üzenetére
Ha nem aktiválódik magától a már megadott kóddal, akkor próbáld meg újra aktiválni megjelenés után, gondolom.
Megkérdezhetem hogy melyik üzletben vetted a vga-t? Több embert is érdekelne a vásárlás az ajándék játékokkal.
Nekem is Giga 7870OC van, nagyon jó kis vga kártya. Én leszabályoztam a ventijét 20 %-ra, csak terheléskor kapcsol fel 40%-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GTX 1060 Twin X2 3GB GDDR5 videokártya,2xDVI,DP,HDMI,hibátlanul működik
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi