- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Nem nagyon szokták ajánlani a Gigabyte-t. Hallottam olyanról is, hogy a ventillátor fogja magát és leesik, meg idővel kerreg, stb. Nekem Gigabyte van, eddig nem tapasztaltam ilyet, teszi a dolgát. Az első héten megvettem, mikor kijött az R9 270X széria. Viszont elég antituningos darabok, a gyári feszültség elég alacsony, 1150/1500-nál többet nem bír, BIOS-t meg nem érdemes ezért mókolni.
-
Steve198310
őstag
-
LamaCube
addikt
Állítólag a legjobb hűtés, nekem nagyon halk és 1700 fölött eddig nem járt a venti, így 55-58C°-on tartja BF3 alatt. Amúgy szerintem más különbség nincs.
zserbox
Elhiszem, csak nagyon nem szeretek frissíteni, mert rossz tapasztalatom van anno 4850-el. Persze én voltam a láma, de valamit elrontottam és újra kellett tenni a rendszert miatta. Driver sweeper vagy mittudom én mi miatt
Nvidiánál csak ráfrissítettem azt jó napot. Ati-nál meg sose jött be ez a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- BestBuy ruhás topik
- Konteó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a legjobb 280x az a Sapphire