Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
djculture #56686 üzenetére
Őszinte leszek, amióta eljegyeztem a barátnőmet, és az egyetem mellett dolgozok. Nem sok időm van gamelni, szóval Hearthstonera használom ezt a szörnyet... Ha el akarom ütni az időt. Akkor van rá eset, hogy egy GTA V elindul. Nem hiszem, hogy Shader Model 6 ra leszek szorulva... De ahogy magamat ismerem, ha a gépemről van szó. Akkor újítani fogom úgyis !
Aztán magamba botránkozok, hogy ezt meg mi a fenéért tettem?
-
pengwin
addikt
válasz
djculture #56686 üzenetére
a tényleges probléma az, hogy a linuxos támogatás elég, jó közelítéssel megmutatja, hogy mi az, amit hardveresen, és mi az, amit driver-ből nem támogat egy GPU...
ha ezzel megegzezik vagy e fölött van a windows-os terméktámogatás vége, akkor erre igazán nem lehet panasz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest