Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz #00137984 #53389 üzenetére

Persze, hogy mindenkinek az a legjobb, ami nála bevált. Ettől függetlenül valószínűsítem, hogy AB is csak beállítás kérdése, csak hát ott jóval több van. Ha ASUS kártyám lenne, biztosan GPU Tweak-et használnék, az testreszabott.

r3dsnake: GB + Twinforce. Az én kártyámnál régóta nincs BS (install manager hiba okozott legutóbb, nem driver), de egy AB-rel máris megszabadultál tőle, ahogy az órajel-ugrálás okozta FF és Chrome bugoktól is, mert leginkább ez okozza a problémát (és persze ez rövidíti a kártyák élettartamát is, hogy lehessen mielőbb cserélni).

Steve198310: Ma is van BS error, nem javították, legalábbis globálisan. Bizonyos kártyákon már kevésbé lép fel, viszont a régebbiekre egyre kevésbé figyelnek, mint azt már megszokhattuk. No meg hát az alaplapok... Sokan későn jönnek rá, hogy az "olcsó, lap" korántsem olyan jó, mint azt hitték, csak mert megvannak rajta a megfelelő slotok.

proci985: Giga zóccsó lapjai messzire kerülendőek (de még a jobbakból is néhány).

Z10N: Hát nekem pont a kernel módot kellett legutóbb visszavennem felhasználóira. :DDD Régi driverekkel (és AB-rel) meg a kernel mód kellett, aztán mit :W , mire nem maradt más választásom a már eldobott beállítások kipróbálásánál.

Lacuss20: Nálam meg be van kapcsolva minden en. tak., és mégis ébred. :P Mi több, alaplapon is aktív a PCI-E en. gazd. ;)

Új hozzászólás Aktív témák