- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
katt777 #53421 üzenetére
ASUS GPU Tweak Rendszergazda jogosultsági szinten sem mindig töltötte be a profilomat induláskor vagy csak részben a GPU órajeleket igen, a ventiprofilomat és feszültség értékeket nem jól kezelte. ASUS fejlesztésű program és driver.
Ezt már kitárgyaltuk itt a fórumon, ha valamelyik részére nem emlékeztél, ezért megint leírom a kedvedért.
Afterburner a Sapphire HD7850-re kiadott 3.00 verzióval rendben tette a dolgát. R9 R270X és az Afterburner 4.00 már nem volt ilyen jó együtt, mert a 2D-3D órajelváltás bugomat ez a program okozta. Megnéztem jónéhány beállitási lehetőséget, de én nem erőltetem ami nem müködik. Sapphire Trixx meg tökéletesen jó vele. Érdekes módon a játékokban és Benchmarkokban nem észleltem töredék annyi akadást sem mint régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest