- Házimozi belépő szinten
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
katt777
üzenetére
ASUS GPU Tweak Rendszergazda jogosultsági szinten sem mindig töltötte be a profilomat induláskor vagy csak részben a GPU órajeleket igen, a ventiprofilomat és feszültség értékeket nem jól kezelte. ASUS fejlesztésű program és driver.
Ezt már kitárgyaltuk itt a fórumon, ha valamelyik részére nem emlékeztél, ezért megint leírom a kedvedért.
Afterburner a Sapphire HD7850-re kiadott 3.00 verzióval rendben tette a dolgát. R9 R270X és az Afterburner 4.00 már nem volt ilyen jó együtt, mert a 2D-3D órajelváltás bugomat ez a program okozta. Megnéztem jónéhány beállitási lehetőséget, de én nem erőltetem ami nem müködik. Sapphire Trixx meg tökéletesen jó vele. Érdekes módon a játékokban és Benchmarkokban nem észleltem töredék annyi akadást sem mint régen. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt már kitárgyaltuk itt a fórumon, ha valamelyik részére nem emlékeztél, ezért megint leírom a kedvedért.
Afterburner a Sapphire HD7850-re kiadott 3.00 verzióval rendben tette a dolgát. R9 R270X és az Afterburner 4.00 már nem volt ilyen jó együtt, mert a 2D-3D órajelváltás bugomat ez a program okozta. Megnéztem jónéhány beállitási lehetőséget, de én nem erőltetem ami nem müködik. Sapphire Trixx meg tökéletesen jó vele. Érdekes módon a játékokban és Benchmarkokban nem észleltem töredék annyi akadást sem mint régen. 
Nála nem ébred fel a kártya. A BS viszont játékok alatt keletkezett terhelés mellett egyszer csak meg feküdt. Meg szűnt a kép.