- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
katt777
üzenetére
Tudom, hogy harmatos a porci próbáltam tuningolni is de képtelenség... Hiába adom neki a plusz feszt nem lehet belőle semmit sem kihúzni.. Szerencsétlenségemre ebbe a lapba bele sem mennek az FX procik szóval a CPU csere is kizárt csak alaplappal megoldható az egész X6-os Phenomra pedig nem tudom, hogy mennyi értelme lenne cserélni, de ahogy nézegettem más teszteket is egy FX 6300 sem produkált annyival több FPS-t játékok alatt hogy megérje lecserélnem.
Erre a gépre pedig már nem akarok költeni, terveim szerint 1 év múlva teljesen új konfig..
Igazából nem nagyon játszom új játékokkal csak nagyon ritkán. VGA csere is csak azért volt mert a HD4850 megadta magát...
Első neki futásra egy Asus R260X 2GB OC-t vettem de hát az egy remek darab 3db járt nálam mindegyiknek ugyan az volt a nyűgje így a bolttal annyiban maradunk hogy vásároljam le. Így lett ez az MSI.. De nem vagyok benne biztos hogy annyira gyenge lenne alá a CPU mert ahogy nézegettem MSI Afterburner-el pl BF4, FC4 simán 100%on terhelte a VGA-t, és ahogy olvasgattam 1-2 tesztet nem volt sokkal kevesebb FPS-em.. jójó egy Intel i5 4Ghz-s CPU persze hogy jobban teljesít mint ez az 5 éves CPU..
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi