Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
joysefke #52374 üzenetére
Hát, igen. Az van meg az asus. Asus annyiból jobb, hogy az alaplapom is asus...
Amúgy az Asus olcsóbb is egy kicsit.
Én nem csak az alulfeszeléssel bajlódtam, de még a biost is lecseréltem, hogy ne egy program állítgassa át minden alkalommal, amikor elindul a gép, hanem az legyen az alap. Bátran kijelenthetem, hogy aki hosszútávon akar magának egy beállítást, annak felesleges MSI AB-rel és a többivel bajlódnia, sokkal egyszerűbb az általam beállított biossal az életem. (a bios szerkesztőt aki csinálta azt hiszem fent van itt ph-n is, anno ő rakta ki ide)
Olyan kártya , ami terhelés alatt s halk nem hiszem hogy van, mert ha halk, akkor meg nem hűt, stb.
Azért feszeltem alul, hogy ne melegedjen annyira. Nem szeretem, ha meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest