Hirdetés
- 12V-2x6 kábelt rejtő, fehér VGA-val jelentkezett az MSI
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Grave_444 #51555 üzenetére
Persze, hogy gyorsul, csak nem annyit. Esetemben 13% és 9% között a különbség 40%!!!
Mivel értelmes ember kizárólag akkor húzza a VGA-ját, ha ez kell a min FPS-hez v. Vsynchez, bizony 1-2FPS különbség is éppen azt jelentheti, hogy sikerül vagy sem. Persze, ha valaki antituning RAM-okat fog ki, annak nincs sok választása, csak aztán ne sírjon, hogy 50%-kal tuningolja a GPU-t, mégsincs ekkora teljesítmény-növekedés. Ha a RAM-ot is húzná ennyit, lenne.
Többit lejjebb.belinho: 3% különbség volt Heaven-ben csak a RAM órajelek miatt (az FPS-ből ítélve te ráadásul nem is maxon teszteltél), de nem is ez a lényeg, hanem az, amit a szinkronitás szétesése okozott: több tesztben is laggolt a progi, mint az állat. Mivel aszinkron módban soha nem tuningoltam, csak most értettem meg, miért kiabálnak egyesek, hogy 25FPS fölött is szaggatottnak látják a képet; hát, én is annak láttam (a lagot meg ezúttal sem mérte semmi számszerűen). Persze ez sem minden alkalmazásban lép fel feltétlenül, de én inkább az esélyét is kizárom.
Az, hogy 256-bites a memóriavezérlő, semmilyen módon nem befolyásolja a RAM-ok sebességét, vagy a gyorsításuk hatásfokát.
Már megint a félmondatok!
Tőlem sehol nem olvashattál nálam csíkozódásról tuning miatt, mert nem hajtom szét a kártyát. Olyan fordult elő (visszanézheted C topicban nemrég), hogy egy új driverrel, konkrétan most a 14.8-cal, telepítés után 2x is becsíkozott, de restart után rendben volt. No tuning, azt is soxor hangsúlyoztam, hogy ha bármiféle hibát tapasztalok, MINDIG friss és tiszta drivert nézek tuning nélkül.
A mostanii hibának sem túlhajtás volt az oka, hanem vsz. az, hogy az újabb VGA-k (és a velük tapasztalható bugok) miatt az AMD valamit mókolt a driverben, amely így hatott konkrétan az én régi kártyámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest