Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsIrKeRaToR

tag

válasz do3om #51451 üzenetére

Tudtommal,ha tuningolsz elveszik a garancia.

(#51452) sephi: "A GPU Tweak programot használtam itt be lehet állítani olyat hogy "power target (%)" fórumon ajánlották rakjak rá vagy 20%-ot. tehát 120%-on van. "

(#51453) joysefke: Örülök,hogy meg tudtalak nevettetni. :)

Azt elhiszem, erősebb kártya kéne, vagy alacsonyabb grafikai beállítások. Nem a kártyával van a baj...

Igen,kéne,nem ártana,de ez van. Nem állítottam,hogy a kártyával van baj.

Ez elég kevésnek tűnik, de vígasztaljon a tudat, hogy 7850-nél nem a memória tunning fogja a kártya teljesítményét elsősorban meghatározni...

Próbálgattam,nem sok szerencsével sajnos. Mondtátok,hagyjam a memóriát,úgy is tettem. Vajon ennél a sorozatnál,vagy csak az enyémnél nem lehet húzni?

Tehát dúrván instabil volt. 1 kék halál is sok, nemhogy rendszeresen jelentkezzen...
    Azért a +20% power limitet Catalyst Control Centerben rápakoltad? Ha nem, akkor ideje lenne megtenni, sőtt igazából úgy kellett volna kezdeni (akár van tunning akár nincs)...

Evidens,hogy durván instabil. Azért írtam,mert volt már hogy az indulás pillanatában kaptam kékhalált. De szerencsére ezen a beállításon stabil. Írtam hogy a GPU Tweak programban +20%-ot adtam a power targetnek.

Még nem játszottam vele, de a korábbi TW játékok nagyon igényelték az egyszálas teljesítményt (gyenge programozói munka :) ) ami egy Bulldózer-FX-nek nem éppen erőssége, tehát nem vagyok róla meggyőződve, hogy azzal kéne tesztelned. Én inkább az Unigine benchmarkokat futtatnám le

Erről én is hallottam. Igazad lehet. Lefuttatom az Uniginet is.

Egyébiránt az FPS növekedésről nem tudok vitatkozni. Emeltem,futtattam,felírtam és így tovább.

Új hozzászólás Aktív témák