- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
Steve198310 #50946 üzenetére
Láthatod egy előttem szóló, én, de a 280X topikban is próbálták már neki elmagyarázni de egyszerűen nem érti, mind mi nem értünk hozzá és szakértő úr tudja jól
Wolfot 2X-er végigvittem, nálam se bírta ha mindent maxra húztam, így vissza kellett venni, de látod szakértőnknél ez is jól futott ultra beállítás alatt, csak azt sem tudja, hogy be sem lehet kapcsolni az ultra opciót, ha nem 3GB VRAM-os kártyája van, de ez van WD-nál is.
Ha meg nem tudjuk bekapcsolni, akkor abban a tévedésben élünk, mint emberünk, hogy max-ra húztunk mindent és elég a 2GB, de ha nincs bekapcsolva minden, akkor nem is fut ki a RAM-ból
Ott a Thief is, ahol az SSAA-t ha high-ra rakjuk a 2GB-os kártyán játszhatatlan lesz, de nála ez sem probléma, mert neki ez is jól ment, ahogy korábban írta maximális beállítások mellett sem volt lagg-akadás a Crysis 3-al az esős pályán sem.
BF4-et már kiveséztük, de a topikjában is lehet sokat olvasni róla, talán még a Hitman Absolution régebbről, ami többet evett mint 2GB, de egyre több lesz az ilyen játék.
A legtöbb játékban elegendő a 2GB VRAM, főleg ha nem tudunk vagy nem kapcsolunk be minden effektet, de hogy parasztvakítás a 3GB VRAM az szamárság.
Új hozzászólás Aktív témák
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest