Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz belinho #50953 üzenetére

Hat hónapja írtam ide a topikba, hogy a HD7850 megjelenő új változatánál (nem az R265-re gondoltam akkor sem) már 3GB VRAM lesz a VGA-n. Akkor leoltottak elég rendesen... Minek ilyen középkategóriás kártyára ennyi RAM és (előre félve, de azért leírom) netalán 384bit-es memórivezérlő. Akkor megnyugodtam, hogy a BF4, Witcher 3 játékokhoz is elég lesz a gépem. Hát nem... A HD7850 nem bir el ilyen effekteket és texturát Full HD-n magas beállitásokkal. Pont mint régen a HD3870 és HD4850 a Crysis játszása közben. A videókártyának még kell 15% (20%) + teljesitmény, hogy élmény legyen játszani. A HD7850 OC 920 MHz helyett 1000-1050 MHz körül kezd éledezni. Ez a játékok hibája is... és hogy nem volt pénzem ennél drágább kártyákra sosem. Mi a helyzet a zöldeknél?! Mindig jöttek a konkurens termékek valamikor egy kicsit megkésve, de néhány hónap elteltével szépen lehajráztak minket. Mivel? Kérem szépen a Driver írási képességgel... Az NVidia driver alig fél éven belül annyit gyorsitott a kártyákon, hogy a kezdeti előny körhátránnyal végzödött. Nekik sikerül akár 30%-ot meghaladó + teljesitményt is nyerni és egyre kevesebb panaszáradat érkezik. AMD-nél örülni kell a 10%-nak is, és ezt sem tudják próblémamentesen elérni. Gondok vannak, nem kicsit...!

Új hozzászólás Aktív témák