Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz brown26 #50654 üzenetére

Egyetértek az előttem szólóval (bár, ha a paszta valahol valami érintkezést elzárt, okozhatott hibát az is, de ennek már a lehetősége is eleve hiba). Még bios mókolás is lehetett ott (a bios képhibából gondolom, hiszen ott nem játszik semmiféle driver). Ha rendszermentésed van, vissza vele, vagy reinstall, ha driver nélkül OK a kép.

Számomra erősen gyanús a RAM-ok (csíkozódás), illetve a VRM-ek (kép elmegy) degradálódása. Ha valamilyen driverrel (akár MS win update-ről) tudnád használni a kártyát, utánanézhetnél a bios-nak, vagy órajel levétellel lehet tesztelni a degradálódást. De leginkább vissza a biznisz, az eladó felelősséggel tartozik az eladott termékért a törvény szerint. Asszem ez most 3 hónap, bármiféle "próbagar" nélkül, olyan törvényileg nincs.

A legújabb driver a 14.6 RC2, 14.4-ben amúgy is voltak hibák (persze, ebben is vannak :DDD ).

Amúgy megvan a lejátszóhiba oka: az AMD gyorsított videokódolási technológia. Ahogy lepucoltam, pöccre megy minden. Ez van, ha olyan gyártó akar gyorsítani valamit, amelyik eleve nem tud valami trükkök nélkül gyorsat (procit amúgy sem) készíteni. :(((

• Clemi

veterán

válasz brown26 #50654 üzenetére

Szétfolyt paszta nem, (a jó minőségűek nem vezetik az áramot) ellenben ha pasztázva volt, valószínű hajtva is ezerrel, ehhez nagy valószínűséggel párosul az időnkénti extra hőfokon járatás...... a többit gondold hozzá.
    Persze ez csak az én véleményem. A helyedben én stornóznám az üzletet.

Új hozzászólás Aktív témák