Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Még meg kel szoknom hogy egy kicsit jobban emelhetem a beállításokat . 7770 - en volt eddig , ami nagyon jó kis kártya volt , de ott azért kompromisszumokat kellett kötnöm a grafikai beállítások terén .
Most ennél a kártyánál azért jobban meglehet találni azt a beállítást , amivel még nagyon jól megy a játék , és még nagyon szépen is néz ki .
Érdekes hogy BF4 multiban , amikor nagyobb robbanás vagy eseménydúsabb jelenetek vannak , akkor se akad meg , szépen fut olyan beállítással is , amit eddig nem engedhettem meg . -
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Hagyjuk szerintem mert megint nem érted amit írtam, megint elkezdtél belemagyarázni valami másba, de te magad írtad a múltkor, mikor kitértél az AMD driver avultatós sztoridra, hogy bezzeg NV-vel nem volt ilyen problémád. Ha most NV-d lenne és megnéznéd ugyanazokat a játékokat,frisített w7-el és azok meg mennének, akkor meg mégsem akarná az MS, hogy cseréld le a W7-et W8.1-re

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi