- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
válasz
katt777 #50481 üzenetére
Még meg kel szoknom hogy egy kicsit jobban emelhetem a beállításokat . 7770 - en volt eddig , ami nagyon jó kis kártya volt , de ott azért kompromisszumokat kellett kötnöm a grafikai beállítások terén .
Most ennél a kártyánál azért jobban meglehet találni azt a beállítást , amivel még nagyon jól megy a játék , és még nagyon szépen is néz ki .
Érdekes hogy BF4 multiban , amikor nagyobb robbanás vagy eseménydúsabb jelenetek vannak , akkor se akad meg , szépen fut olyan beállítással is , amit eddig nem engedhettem meg . -
belinho
senior tag
válasz
katt777 #50481 üzenetére
Hagyjuk szerintem mert megint nem érted amit írtam, megint elkezdtél belemagyarázni valami másba, de te magad írtad a múltkor, mikor kitértél az AMD driver avultatós sztoridra, hogy bezzeg NV-vel nem volt ilyen problémád. Ha most NV-d lenne és megnéznéd ugyanazokat a játékokat,frisített w7-el és azok meg mennének, akkor meg mégsem akarná az MS, hogy cseréld le a W7-et W8.1-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged