Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
poomiu
csendes tag
válasz
scampolo84 #49306 üzenetére
Nos van néhány eredmény így hirtelen, később még megnézek néhányat, ahol rémlik még ez a szituáció.
Amik most így hirtelen fenn voltak:
BF4: Itt nincs nagyon nagy gond a legtöbb esetben, CPU 65-80%-os kihasználtság, GPU 60-70%-os kihasználtság, itt ami inkább zavaró, az a 30fps-körülre droppolás bizonyos forró helyzetekben.Néhány mapon viszont alapból max 30fps, ami szvsz nem valami élvezhető. Mantle-val, persze javul a helyzet, addig míg ki nem fagy.
Fent van még az Assassin's Creed 3, amiről tudom hogy optimalizáltság szempontjából nem a legjobb... FullHD-n minden max-on CPU 62%, GPU 45%, min fps 18, max fps 23, FHD minden min: CPU 70%, GPU 10-50% között minden, itt min fps 20, átlag 30. 1280x720-on sem javul nagyon a helyzet +2FPS kb.
Assassin's Creed 4: Black Flag, ami viszonylag már jobb optimalizáltságú, itt FullHD minden minumumon:
CPU 65%, GPU 55%, Min fps 37, átlag fps 51. Így játszok vele ez nekem így bőven elég. Minden maxon élsimítás nélkül: CPU 50% alatt, GPU 70% átlagban. Min fps 19, Átlag fps 25.
És ami nekem a legfontosabb, az a Counter-Strike:Global Offensive, ahol 1024x768-ban játszok minden minimumon. Így jó fps-em van 150+ általában, viszont deathmatch szervereken gyakran droppol 100 alá, ami még játszható, de eléggé zavaró. Így viszont CPU kihasználtsága 30-40%, GPU: 20-30%.
FullHD, minen maxon: CPU 45%, GPU 55%. Így viszont már az átlag fps jóval kevesebb.
Azt hiszem a Cod játékoknál is hasonló a helyzet, később azokra is ránézek.Remélem naggyából átlátható.
(#49307) do3om
Egyik során figyeltem az órajeleket, se a CPU, se a GPU órajele nem ugrált.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest