Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• poomiu

csendes tag

válasz scampolo84 #49306 üzenetére

Nos van néhány eredmény így hirtelen, később még megnézek néhányat, ahol rémlik még ez a szituáció. :D
    Amik most így hirtelen fenn voltak:
    BF4: Itt nincs nagyon nagy gond a legtöbb esetben, CPU 65-80%-os kihasználtság, GPU 60-70%-os kihasználtság, itt ami inkább zavaró, az a 30fps-körülre droppolás bizonyos forró helyzetekben. :) Néhány mapon viszont alapból max 30fps, ami szvsz nem valami élvezhető. Mantle-val, persze javul a helyzet, addig míg ki nem fagy. :D
    Fent van még az Assassin's Creed 3, amiről tudom hogy optimalizáltság szempontjából nem a legjobb... FullHD-n minden max-on CPU 62%, GPU 45%, min fps 18, max fps 23, FHD minden min: CPU 70%, GPU 10-50% között minden, itt min fps 20, átlag 30. 1280x720-on sem javul nagyon a helyzet +2FPS kb.
    Assassin's Creed 4: Black Flag, ami viszonylag már jobb optimalizáltságú, itt FullHD minden minumumon:
    CPU 65%, GPU 55%, Min fps 37, átlag fps 51. Így játszok vele ez nekem így bőven elég. Minden maxon élsimítás nélkül: CPU 50% alatt, GPU 70% átlagban. Min fps 19, Átlag fps 25.
    És ami nekem a legfontosabb, az a Counter-Strike:Global Offensive, ahol 1024x768-ban játszok minden minimumon. Így jó fps-em van 150+ általában, viszont deathmatch szervereken gyakran droppol 100 alá, ami még játszható, de eléggé zavaró. Így viszont CPU kihasználtsága 30-40%, GPU: 20-30%.
    FullHD, minen maxon: CPU 45%, GPU 55%. Így viszont már az átlag fps jóval kevesebb.
    Azt hiszem a Cod játékoknál is hasonló a helyzet, később azokra is ránézek.

Remélem naggyából átlátható. :DD

(#49307) do3om
    Egyik során figyeltem az órajeleket, se a CPU, se a GPU órajele nem ugrált.

Új hozzászólás Aktív témák