- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Apollo_21
üzenetére
Van, ahol ez azt jelenti, hogy beleteheted a 2 kártyát.
Csodálkoznék, ha AMD procival komoly SLI támogatása lenne. Én olyat is tapasztaltam, hogy már AMD VGA-val Intel lapban olyan hibák tűntek föl, amelyek AMD-ben nem, pedig egészen egyszerű dolgokról van szó.hackeeeee: Munkahelyről netezek, nincs időm keresgélni, köszönöm az infókat.
- = Zk = -: Remélem, meg tudod majd nézni Intel kombóval is, mire képesek. Csodálkoznék, ha akár 100% kihajtással ugyanaz lenne az eredmény.
csucsbicep: Hát, ez érdekes. Honnan láttad?
juve600: Az "ua. beállítás" nem mond semmit. Ilyen FPS-értékek mellett nyilván nem feltétlenül mérvadó a mérés.
Leavemealone: Nem cserélted föl? Vagy valami elállítódott. Érdemes lehet a beállítás fájlokat törölni, és újra beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csodálkoznék, ha AMD procival komoly SLI támogatása lenne. Én olyat is tapasztaltam, hogy már AMD VGA-val Intel lapban olyan hibák tűntek föl, amelyek AMD-ben nem, pedig egészen egyszerű dolgokról van szó.