Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
DokiBaxxi #43422 üzenetére
Én is kipróbáltam a napokban amit feljebb ajánlott valaki, hogy az energiagazdálkodási módoknál nem engedélyezem hogy a pci -t a rendszer lekapcsolja hogy energiát takarítson meg. Erre valaki írta hogy ez sem ér semmit, e azért megpróbáltam. Azóta nem volt gond, de ez nem jelent semmit mert van amikor egy hétig sem jön elő, van amikor meg egy nap alatt 2x.
Nem értem hogy enek miért nincs nagyobb viszhangja ha ennyien szenvednek vele. Mindenesetre a pci kikapcsolás tiltása logikusnak tűnik számomra egy próbát megér. Nem néztem meg a linket tüzetesebben, de gondolom ez van ott is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Delta Force (2024)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest