Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Philips LCD és LED TV-k
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
belinho
üzenetére
Mint írtam, már 10 éve is bios moddal foglalkoztam, ATT-ről és társairól nem is beszélve. Hogy a 7870XT-t és az extended powerplayt konkrétan nem ismertem (megfelelő hardver híján), ez részedről egy újabb kapitális mellébeszélés, mert semmi köze ahhoz, hogy ki mit tud bármely VGA felülvezérléséről (te pl. szavaid szerint nem sokat).
Szerencsére a látogatottság szerint több mint 30.000, illetve személyesen több 100) általam nyújtott segítség az elmúlt 10 évben nevetségessé teszi a "hozzáértésedet" akár a VGA-kat, akár a segédprogramjaikat illetően. 
Dany007: Hát, végre nem csak én látom, hogy nem feltétlenül a proci sara, ha egy játék CPU-limites lesz, miközben 1000 másik nem az.
Sajnos ez nem változtat azon, hogy adott esetben tényleg csak egy erősebb CPU segíthet a problémán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szerencsére a látogatottság szerint több mint 30.000, illetve személyesen több 100) általam nyújtott segítség az elmúlt 10 évben nevetségessé teszi a "hozzáértésedet" akár a VGA-kat, akár a segédprogramjaikat illetően. 
Sajnos ez nem változtat azon, hogy adott esetben tényleg csak egy erősebb CPU segíthet a problémán.