Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
No, tessék:
Rog skines gpu-z.
Legújabb verzió... Aida-val stresszeltem a gpu-t. Úgyhogy végig 100%-on pörgött.
1120rmp-n indul idle. És direkt figyeltem, 64 fokig nem is emeli följebb. 64 foknál indult be. Hangja nem volt vészes.
A végső hőmérséklet látható a képen. Itt már csak 66-64 fok között ingadozott. És mint látható 1664-es fordulaton. Játék közben eddig a max 64 fok volt. Most 66-ot is elért. De így is csak 1664-ig ment fel, venti fordulat 41%.
Szvsz ez nem olyan rossz. -
Dany007
veterán
Hehe.
megnézem majd otthon.
GPU-z ben néztem és x órányi játék után - vegyes Black ops2, gta4 stb - néztem egy maximális venti fordulatot és százalékot. Meg persze hőmérsékletet. Aztán ennyi. Nyilván furmarkkal nem fogom terhelni mert az egy baromság úgy ahogy van.
De majd késő este mikor gép előtt leszek otthon megnézem. Majd csinálok screent.szerk.:
tessék két teszt:
Itt egy másik. Azt írja: "The Direct CU II cooler is fantastic. The dual fans only spin at 1,100rpm when idle and this rises to 1,700 rpm under gaming load and 1,900 rpm under synthetic Furmark load. It is significantly quieter than the single fan reference cooler."
Na majd megnézem nálam mennyi a maximum. 2000 alatti az biztos. De hogy ezer hányszáz arra most nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest