- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Htomi78
üzenetére
Ja, hát akkor úgy látom ezt elmondhatjuk mindegyik gyártóra.
Sapphire a legjobban szidott és itt a fórumon a "legproblémásabb". Tehát kilőve.
Giga - szintén, bár egy fokkal jobb az összmegítélés.
Asus-t ugye most írtad.
Xfx-et már korábban kihúztuk...No szal érted mit mondok... Igazából nem maradt egyetlen komoly gyártó se amelyiket ajánlani lehetne. Innentől kezdve értelmét veszti a topikban azon kérdések megválaszolása, hogy melyiket ajánljuk.
Nyilván mindenki azt fogja ajánlani, amelyikkel nem volt még gondja és azt nem ajánlani amelyikkel esetleg gondja volt. Ergo a válaszaink nem érnek sokat.
@(#42776) szallasi007 :
Igen az tényleg problémás lehet. Könnyen eltudom képzelni, hogy 1-1 ilyen bolti melós nem nagyon ért ehhez a területhez. Tehát nincs benne a játékokban, a tesztekben, melyik mit hogyan jelent stb...
Nekem még anno 2004-ben azt mondták a boltban, hogy amit visszaküldesz graiba, a szerviz bedugja a kártyát és ha ad képet akkor jó. Úgyhogy nekem azt ajánlották, hogy majd ők "belepiszkálnak" valahogy hogy ne adjon képet és akkor cserélik.
Szóval én simán eltudom képzelni, hogy a szervizben senki se fog CoD Ghost-ot telepíteni és ott kipróbálni a kártyát pár órát eljátszani vele, hogy vajon kifagy-e kékhalállal vagy mással. Maximum ráenged valami stressztesztet ami könnyen lehet semmi eredményt nem hoz és visszaküldik hibátlan darabként, te meg fizetheted ki a bevizsgálási költséget meg a postát...A másik fele is érthető. Lásd az én helyzetemet. Még mindig nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki a fagyásaim / kék -szürke halál / oka a prociban keresendő volt. Pedig nekem eszembe nem jutott -szégyenszemre, bár elfogult voltam-. Ergo ha visszaküldtem volna, ahol letesztelik nem találtak volna semmit és ezzel csak szopattam volna a szervizt meg a boltot is. Jó, mondjuk én visszaküldés előtt kipróbáltam volna egy PH!-s tuningmágus bikaerős gépében is.
Biztos ami biztos alapon.
No, de sokan ilyenkor egyből visszaküldenék - mert így logikus - és lehet tök fölöslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Flint 2 OFF topik
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest