Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Steve198310 #40562 üzenetére
Igen, szerintem is baj van ott a kártyával is , szerintem is nyugodtan,cseréltesd ki ..mert ez már nem csak driver hibából adódóan csinálja ezt ...
-
miresz
veterán
válasz
Igen ez a kártya amit cseréltek is régebbi driverrel jó volt,de az új driverek nagyobb terhelést engedtek a gpu-ra,és akkor már villódzott is,nem bírta a gyári órajeleket. Néztem videót amit régebben felraktál,hogy mit csinál,pont ezt csinálta az is.
Ha nem a kártya lenne hibás az összes 270 villódzna. Én fognám a helyedben,és kicseréltetném.
-
válasz
Ugyanilyen kártyám van, és soha nem csinált ilyet, semelyik driver-rel sem. Lehet, hogy valamelyik driver-ek jobban kihozzák (fesz. kezelés másmilyen stb.) de azt hiszem, hogy itt a VGA is hibás lesz. mindkét tápcsati rendesen rajta van? elég erős a tápod?
villódzás problémám nekem is van (screen flickering), de az nem az a jelenség, mint amit youtube-ról linkeltél, hanem olyan mint amikor bekapcsolsz egy régi katodsugaras kijelzőt és egy darabig remeg és villódzik az egész kép amíg bemelegszik. Nah ezt csinálja időnként fél-egy másodpercig aztán nyugtonmarad. És ezt csak 2D módban csinálja, azaz böngészés, asztal stb. közben. Játékok alatt sose.
-
Steve198310
őstag
válasz
beismert hiba :
Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta9.5 Driver for Windows
Includes all Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta9.4 Driver
Resolves the issue of AMD Overdrive missing in the AMD Catalyst Control Center for the AMD Radeon™ R9 290 Series graphics cards
Resolves intermittent flickering seen on some AMD Radeon R9 270x graphics cards
Resolves graphics corruption seen in Starcraft®
Improves frame pacing results in AMD Quad CrossFire™ configurations for the following: Hitman: Absolution, and Total War™: Rome 2
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- VGA kibeszélő offtopik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest