- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #36457 üzenetére
Azért nem biztos, hogy jó ez a tanács, mert 1Ghz-hez marhára nem lesz elég az a feszültség, ami most van. Lényegesen több fog kelleni, legalább 20-30%-al nőne úgy a GPU hőtermelése szükségszerűen, és akkor már hiába veszed vissza a ventit a jelenelgi beállítás 1300RPM-jére (!!!!!!!!!!!!!!!!) már kurvára nem hűtené meg értelmes hőfokra, az 100%. Az az alig 10% sebesség szerintem nem ér ennyit különben sem.
Amúgy CoolBoy323-nál az a fő probléma (privát beszélgetésünk alapján, remélem nem haragszik meg, ha leírom), hogy hangosnak találja a kártyát, ha 1300RPM környékénél feljebb megy, 2000-nél már üvöltő szélzajról beszél. Két dolog lehet. Vagy CoolBoy nagyon jó hallású és érzékeny a zajra, vagy valamiért az Ő Sapphire XT-je azonos fordulaton nagyobb szélzajt produkál, mint amik nálam (nálunk) jártak.
(#36456) CoolBoy323: Én azt tanácsoltam, hogy addig ne töltsd be a profilt, amíg csak netezel, csak játék előtt, így addig a lehető legoptimálisabb lesz üresjáratban a fogyasztás. Ellenben, ha már játszottál, akkor mivel már nem tudod a fixált feszültséget kikapcsolni, így vagy újra kell indítani, ami nem ér annyit szvsz, vagy jobban jársz, ha hagyod a csökkentett feszültséges profilt. Ugyanis ha visszaállítod a gyári 1,2V körüli feszt, csak nő az üresjárati fogyi, mertt a fixált fesz miatt többet kap.
Persze, lehet nem fogalmaztam elég egyértelműen, vagy elbeszéltünk egymás mellett, de erre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest