- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #36457 üzenetére
Azért nem biztos, hogy jó ez a tanács, mert 1Ghz-hez marhára nem lesz elég az a feszültség, ami most van. Lényegesen több fog kelleni, legalább 20-30%-al nőne úgy a GPU hőtermelése szükségszerűen, és akkor már hiába veszed vissza a ventit a jelenelgi beállítás 1300RPM-jére (!!!!!!!!!!!!!!!!) már kurvára nem hűtené meg értelmes hőfokra, az 100%. Az az alig 10% sebesség szerintem nem ér ennyit különben sem.
Amúgy CoolBoy323-nál az a fő probléma (privát beszélgetésünk alapján, remélem nem haragszik meg, ha leírom), hogy hangosnak találja a kártyát, ha 1300RPM környékénél feljebb megy, 2000-nél már üvöltő szélzajról beszél. Két dolog lehet. Vagy CoolBoy nagyon jó hallású és érzékeny a zajra, vagy valamiért az Ő Sapphire XT-je azonos fordulaton nagyobb szélzajt produkál, mint amik nálam (nálunk) jártak.
(#36456) CoolBoy323: Én azt tanácsoltam, hogy addig ne töltsd be a profilt, amíg csak netezel, csak játék előtt, így addig a lehető legoptimálisabb lesz üresjáratban a fogyasztás. Ellenben, ha már játszottál, akkor mivel már nem tudod a fixált feszültséget kikapcsolni, így vagy újra kell indítani, ami nem ér annyit szvsz, vagy jobban jársz, ha hagyod a csökkentett feszültséges profilt. Ugyanis ha visszaállítod a gyári 1,2V körüli feszt, csak nő az üresjárati fogyi, mertt a fixált fesz miatt többet kap.
Persze, lehet nem fogalmaztam elég egyértelműen, vagy elbeszéltünk egymás mellett, de erre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- RTX 4060TI (Garanciás)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest